Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти збільшили тиск на Часів Яр, — ЗСУ

Останніми днями російська армія посилила тиск у районі Часового Яру. За минулу добу вони завдали понад 1 100 обстрілів, від ранку зафіксовано вісім штурмів із використанням важкої техніки.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання "Хортиця" Назар Волошин в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"За останні дні російська армія активізувала свої зусилля. Успіхів не мала. Ворог активно проводить як артилерійський вплив, так і завдає авіаційних ударів, застосовує дрони. За минулу добу зафіксовано понад 1 100 обстрілів", ― зазначив він.

Речник "Хортиці" додав, що на ранок 28 травня зафіксовано вісім штурмів із використанням важкої бронетехніки.

Волошин зазначив, що в середньому російські окупанти проводять у напрямку Часового Яру щодоби по 5-6 штурмів. Але кількість авуарів знизилася.

За інформацією речника, за минулу добу Збройні сили України на цьому напрямку знищили 47 окупантів, 107 отримали поранення. В Сердечному щодня загарбники втрачають близько 50 людей на цьому напрямку.

Нагадаємо, як повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, за добу на фронті зафіксовано 76 бойових зіткнень. Рашисти докладають максимум зусиль, щоб прорвати оборону Збройних сил України. Проте наші військові продовжують стримувати наступ російських окупантів. На даний час інтенсивні бої тривають на Харківському, Лиманському та Куп'янському напрямках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.05.2024 20:20