Фото тематичне. Джерело: ДТЕК

Окупанти знеструмили ціле місто на Донеччині

У п'ятницю, 17 листопада, місто Костянтинівка у Донецькій області залишилося без світла. Це сталось після ворожого обстрілу.

Про це повідомляє Міністерство енергетики у Facebook.

За даними Міненерго, внаслідок обстрілу було пошкоджено повітряну лінію та знеструмлено Костянтинівку. Всього, за даними відомства, у Донецькій області залишаються без світла 122 населених пункти.

Раніше російські окупанти обстріляли теплоелектростанцію в Донецькій області. Інформація щодо постраждалих унаслідок цієї атаки не надходила.

Нагадаємо, нещодавно міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що російські окупанти розпочнуть масовано бити по українській енергетичній інфраструктурі, коли температура повітря буде нижче нуля тривалий час. Чиновник додав, що рашисти не припиняли атакували енергетичну інфраструктуру навіть улітку.

Також Галущенко наголосив, що Росія не зможе ракетним терором цього року запровадити в Україні тотальний блекаут. Енергосистема абсолютно готова до проходження зими. За його словами, жодних відключень не планується.

Своєю чергою директор Департаменту з розвитку фіксованого інтернету Юрій Мацик зазначив, що доступ до мережі інтернет отримає понад половина українців під час планових відключень світла. Це поширюється на ситуації, якщо відключення триватимуть до 24 годин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.11.2023 11:53