Футболісти олімпійської збірної України. Джерело: Українська асоціація футболу

Олімпійська збірна України з футболу перемогла у третьому матчі поспіль на турнірі у Франції

Олімпійська збірна України з футболу, яка готується до дебютних для себе Ігор, зіграла третій матч у межах підготовчого турніру Моріса Ревелло у Франції. Українці обіграли Панаму з рахунком 2:0.

Україна переможно стартувала на товариському турнірі у Франції. Спочатку "синьо-жовті" розгромили Індонезію (3:0), після цього з різницею у чотири м'ячі обіграли Італію (4:0).

Третім суперником України U23 на товариському турнірі стала Панама. Представники Центральної Америки провели лише один поєдинок у Франції: розгромили Індонезію з рахунком 4:0.

Уперше на турнірі Україна завершила перший тайм без забитих м'ячів. Однак у середині другого тайму "динамівець" Назар Волошин пробив влучно — 1:0. Через п'ять хвилин наші футболісти подвоїли перевагу над Панамою. Єгор Ярмолюк з англійського "Брентфорда" перехопив м'яча, після чого обійшов голкіпера панамців і переправив м'яча у порожні ворота — 2:0.

В України — максимальний результат після трьох турів товариського турніру. Якщо українці не програють в останньому матчі групи Японії, то гратимуть матч за перше місце. У понеділок, 10 червня. Підопічні Руслана Ротаня зіграють з Японією.

Україна вперше братиме участь в олімпійському турнірі з футболу, куди відібралася через півфінал молодіжного Євро-2023. В олімпійській групі на "синьо-жовтих" чекають матчі з однолітками з Аргентини, Марокко та Іраку, проти якого команда відкриватиме турнір 24 липня.

Нагадаємо, що наприкінці березня олімпійська збірна України з футболу, яка гратиме на Іграх у Парижі-2024, провела перший матч у своїй історії. У товариській грі підопічні Руслана Ротаня поступилися команді Японії — 0:2.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.06.2024 20:56