Джерело: depositphotos

Операція "Перун": Росія переводить в активну фазу пропагандистські потуги на Заході

Росіяни реалізовують активну фазу інформаційної операції Росії під кодовою назвою "Перун". Для цього планують залучити західних журналістів і блогерів.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у своїх соціальних мережах.

«У межах цієї операції ворог планує залучити іноземних журналістів, медійних осіб і блогерів для виправдання агресії проти України та висвітлення ситуації довкола нашої держави з вигідних для Кремля позицій», – зазначили українські розвідники.

Тепер, можливо, кількість фейків щодо України в інформаційному світовому просторі збільшиться, і прибуватимуть вони не лише з території Росії, а й із країна, які є нашими союзниками.

Інфографіка: Головне управління розвідки

Інфографіка: Головне управління розвідки

Не виключено, що в рамках цього пропагандистського проекту і відбулося інтерв'ю російського диктатора Володимира Путіна скандальному американському журналісту Такеру Карлсону, яке опублікували в мережі 9 лютого.

У цьому інтерв'ю російський диктатор відзначився низкою скандальних заяв, а також знову намагався виправдати своє повномасштабне вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що диктатор Володимир Путін також прокоментував російським пропагандистам своє інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону. Він зізнався, що "не отримав насолоди" від розмови, а також знову видав декілька цинічних заяв про своє вторгнення в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 13:27