Фото: ілюстративне Джерело: Маріупольська міськрада

Отримав "полум’яний привіт": ЗСУ знищили командний пункт окупантів на Півдні (відео)

Бійці Збройних сил України знищили командний пункт російських загарбників на Півдні нашої країни.

Про це повідомили Сили оборони Півдня України. Військові ЗСУ одним влучним пострілом ліквідували ворожу базу. 

"Командний пункт окупантів отримав "полум’яний привіт" від реактивників Сил оборони півдня України! Запальний вдався день! А ми йдемо вперед, наближаючи перемогу", — йдеться у повідомленні.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

За минулу добу авіація українських військових завдала два удари по пунктах управління, 10 ударів по районах зосередження особового складу та два — по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили два зенітно-ракетних комплекси, один район зосередження особового складу та чотири артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна може перемогти у війні до президентських виборів у США у листопаді 2024 року. Він вважає, що українські військові зможуть просунутися вперед під час контрнаступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2023 12:14