Фото: Офіс президента

"До початку виборів": Зеленський зробив обнадійливу заяву щодо термінів завершення війни

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна може перемогти у війні до президентських виборів у США у листопаді 2024 року.

Він сказав про це в інтерв'ю ВВС.

Зеленський відкинув побоювання щодо втрати підтримки США, якщо президент Джо Байден, який пообіцяв підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, не буде переобраний у 2024 році.

За словами Зеленського, Україна, як і раніше, має двопартійну підтримку в Конгресі США. До того ж президент вважає, що Україна здатна виграти війну до президентських виборів у США, які відбудуться 5 листопада наступного року.

"Хто знає, де ми будемо (коли відбудуться вибори у США, — ред.). Я вірю, що до того часу ми переможемо", — сказав глава держави.

Гарант також запевнив, що українські військові зможуть просунутися вперед під час очікуваного контрнаступу. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ потрібно більше часу для початку довгоочікуваного контрнаступу проти російських військ. Нині військові очікують доставки обіцяної допомоги.

Додамо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав не вважати очікуваний контрнаступ українських військ останнім. Можливо, союзникам і Україні доведеться готуватися до наступного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.05.2023 13:28