Фото: Генштаб ЗСУ

Росіяни будуть в паніці: у Міноборони розповіли нові деталі про контрнаступ ЗСУ

Заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив, що, коли почнеться контрнаступ Збройних сил України, росіяни будуть в паніці. Саме цей наступ ЗСУ призведе до розплати серед простих росіян.

Про це він повідомив в інтерв'ю The Independent.

"Ми почнемо наш контрнаступ — коли й де, зараз не має значення. І коли це станеться, Росія буде в паніці, ви побачите багато паніки. Вони все ще не розуміють, що їхня пропаганда демонструє хибну картину того, що насправді відбувається на землі. Ця війна буде виграна на землі, а не на екранах телевізорів і не в Інтернеті", — заявив він.

Гаврилов зауважив, що контрнаступ ЗСУ розкриє правду, приховану за жорстко контрольованою російською пропагандою щодо військових дій, і призведе до розплати серед простих росіян. 

Крім того, за його словами, утримання Бахмута було ключовим моментом у підготовці України до контрнаступу. Посадовець наголосив, що, утримуючи позиції у "фортеці" Бахмут, Україна показала, що російська військова машина "не тієї якості, яку ми бачили рік тому, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну і в першій хвилі ввела танки".

"Це означає, що вони неминуче прийдуть до катастрофи  рано чи пізно. Бахмут продемонстрував не тільки нам в Україні, а й ворогові, що військового рішення для Росії в цій війні немає; гірше того, наприкінці цієї війни на Росію чекає військова катастрофа, і ми її скоро побачимо", — заявив заступник міністра.

Нагадаємо, російські загарбники готуються до майбутнього контрнаступу Збройних сил України. Наша держава може розпочати наступальні дії одразу на кількох напрямках.

Зауважимо, міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що союзники очікують на грандіозний успіх Збройних сил України від контрнаступальної операції. Це може призвести до емоційного розчарування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2023 21:44