Фото: ДБР

Пасажир залишився без ніг: п'яний поліцейський скоїв криваву ДТП на Одещині (фото)

У вівторок, 5 грудня, на Одещині відбулась дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського з ознаками сп'яніння. Аварія сталася неподалік села Єреміївка.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань. За даними слідства, правоохоронець перебуваючи за кермом з ознаками сп'яніння, здійснив зіткнення з вантажівкою, що їхала в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП одному з пасажирів ампутували ноги, а інший пасажир отримав численні переломи та садна. Обох травмованих було госпіталізовано. На місце аварії прибули працівники ДБР.

Фото: ДБР

"Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження)", — йдеться у повідомленні бюро.

Нагадаємо, 4 грудня у Київській області сталася масштабна дорожньо-траспортна пригода за участю фури, автобуса та легковика. Постраждали троє людей.

Раніше у Київській області у потрійну аварію потрапила маршрутка. Відомо про щонайменше чотирьох постраждалих людей.

Також 1 грудня у Печерському районі Києва п'яний водій "Тойоти" виїхав на зустрічну смугу і врізався у легковик "Рено". Відомо про двох загиблих. За матеріалами правоохоронців, смертельна дорожньо-транспортна подія сталася на вулиці Староноводницькій. За попередньою інформацією, винуватцем аварії став громадянин іншої держави, 1979 року народження, який був за кермом "Тойоти".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.12.2023 19:02