Фото: соцмережі

Паспортизація українців на окупованих територіях: рашисти вигадали нову схему

Російські загарбники вигадали новий метод примусової паспортизації та контролю за місцевим населенням на тимчасово окупованих територіях. Вони планують ввести обов’язкову верифікацію з паспортом користувачів інтернету. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву. За даними джерела, всі користувачі мають володіти паспортом Російської Федерації аби мати змогу й надалі отримувати послуги. 

"Водночас це посилить контроль за місцевими мешканцями, адже ворог постійно шукає та оновлює базу "нелояльних громадян", — йдеться у повідомленні ЦНС.

Раніше повідомлялось, що російські загарбники на тимчасово окупованих територіях Херсонської області продовжують політику примусової паспортизації місцевого населення. Отримувати паспорти країни-агресорки вони спонукають молодь, шантажуючи її при цьому.

Також, за даними ЦНС, російські загарбники на окупованих територіях вигадують все нові й нові способи аби якнайбільше українців отримали паспорти країни-агресорки. У вересні 2023 року рашисти шантажували наданням медичної допомоги та доступом до навчання.

Нагадаємо, у Херсонській області російські загарбники для того, аби змусити українців брати російський паспорт, погрожують їм фізичною розправою. За відмову від паспорта вони погрожують "ямою". Крім того, неодноразово окупанти проводили показові покарання, чоловікам одягали мішок на голову та кидали в окопи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 14:59