Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Підняла із землі невідомий предмет: на Херсонщині внаслідок вибуху поранені двоє людей

У середу, 2 жовтня, зранку в селищі Антонівка Херсонської області двоє людей дістали поранення внаслідок вибуху. Це сталося після того, як жінка підняла вибухонебезпечний предмет біля зупинки громадського транспорту.

Про це повідомили в Херсонській обласній військовій адміністрації.

"В Антонівці двоє людей постраждали через детонацію російської вибухівки. Поблизу зупинки громадського транспорту місцева мешканка підняла із землі вибухонебезпечний предмет, який здетонував", — йдеться в повідомленні.

Представники херсонської обласної влади додали, що внаслідок цього 59-річна жінка отримала вибухову травму, ампутацію кисті та стопи, множинні уламкові поранення ніг. Її стан — важкий.

Також 61-річний чоловік отримав вибухову травму й уламкове поранення спини. "Швидка" доставила обидвох потерпілих до лікарні для надання медичної допомоги.

"Три основні правила мінної безпеки: не підходь, не чіпай, телефонуй 101 або 102!" — вкотре наголосили в Херсонській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, що вчора близько 09:00 російські терористи вдарили по Центральному району Херсона. На жаль, внаслідок ворожої терористичної атаки є загиблі та поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.10.2024 08:50