Скріншот з відео

Підвищення тарифів на воду: Зеленський доручив уряду вирішити проблему (відеозвернення)

Рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) щодо підвищення тарифів на водопостачання, є ганебним та не професійним. Уряд повинен представити варіанти розв'язання даного питання.

Таку заяву під час вечірнього відеозвернення у Telegram зробив президент Володимир Зеленський.

"Сьогодні з’явилося повідомлення від Нацкомісії щодо енергетики та комунальних послуг про підвищення тарифів на воду. М’яко кажучи, ганебне рішення. Непрофесійне. Не погоджене з урядом. Ми не можемо і не будемо сприймати спокійно такі рішення", — заявив глава держави.

Зеленський наголосив, що вже доручив уряду представити варіанти розв'язання даного питання.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що НКРЕКП ухвалила рішення підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення не порадившись з урядом. Міністру енергетики та Міністерству інфраструктури необхідно провести додаткові консультації щодо можливості перегляду таких рішень.

У липні 2023 року на українців чекає низка змін. Вони стосуватимуться різних сфер: скасовується карантин, введений через пандемію COVID-19, "Доступні ліки" продаватимуть лише за електронним рецептом, а тарифи на водопостачання зростуть у вартості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.07.2023 21:59