Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Після масованої атаки рашисти пошкодили об'єкт інфраструктури на Нікопольщині

У середу, 3 квітня, російські загарбники несамовито атакували Нікопольський район Дніпропетровської області. Внаслідок безперервних ударів ворог пошкодив інфраструктурний об'єкт регіону.

Про це у Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За словами посадовця, ворог тричі обстрілював район з артилерії та ще вісім разів вдарив по району дронами-камікадзе.

"Найбільше атак було на сам Нікополь. Поцілив агресор і по двох громадах — Покровській та Марганецькій", — йдеться у повідомленні Лисака.

Чиновник також наголосив, що внаслідок атаки російської армії, пошкоджені приватне підприємство та інфраструктурний об’єкт. При цьому люди не постраждали.

Раніше повідомлялось, що 3 квітня російські окупанти вкотре обстріляли Харківщину. Внаслідок ворожої атаки сталася масштабна лісова пожежа. Площа займання — дев'ять гектарів.

Нагадаємо, внаслідок масованого російського обстрілу України, який стався 22 березня, компанія ДТЕК втратила 50% генераційних об'єктів. Ця ворожа атака на енергосистему України стала найбільшою за весь час повномасштабного вторгнення.

Своєю чергою міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що країни Заходу досі не передали Україні достатньо систем протиповітряної оборони. За його словами, щоб змінити ситуацію, потрібна політична воля.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2024 20:59