Фото: Офіс президента України

План перемоги України та збільшення флоту F-16: Зеленський провів важливі наради

У вівторок, 17 вересня, президент Володимир Зеленський провів дві наради. Вони стосувались плану перемоги нашої держави та збільшення флоту винищувачів F-16.

Про це президент розповів під час вечірнього відеозвернення. Як зазначив глава держави, перша нарада стосувалась військового наповнення плану перемоги для України. 

"Разом працював із військовим командуванням. Підготовлено хороший, сильний зміст для військового пакета — саме того, що може відчутно зміцнити Україну згідно з планом перемоги", — сказав Зеленський.

Український лідер також провів нараду щодо флоту винищувачів F-16 разом із командуванням Повітряних сил. 

"Є чітке розуміння кроків, як збільшити кількість бойових літаків в Україні та пришвидшити тренування наших пілотів. Усі завдання для Повітряних сил України, для Міністерства оборони України визначені", — додав Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялось, що Володимир Зеленський має намір представити президенту США Джо Байдену план перемоги України. Він містить чотири основні пункти й один додатковий, який буде потрібен після війни.

Нагадаємо, німецьке видання Bild заявило, що "план перемоги України" нібито передбачає заморожування війни на деяких відтинках фронту. Проте в Офісі президента повністю спростовують інформацію журналістів.

Згодом радник президента з комунікацій Дмитро Литвин заявив, що українська влада проти будь-якого замороження бойових дій, а інформація опублікована у Bild — фейк.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.09.2024 20:59