Фото: "Медіацентр Україна"

Плетенчук заявив про відставку з посади речника Сил оборони Півдня

Речник Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук йде зі своєї посади. Він виконував обов'язки на цій посаді протягом 45 днів.

Про це він заявив на своїй Facebook-сторінці.

За словами Плетенчука, його відрядження до Сил оборони Півдня як очільника Центру стратегічних комунікацій та речника угрупування закінчено. Він також додав, що це заплановане рішення. Посадовець наголосив, що виконував обов'язки "кризового менеджера".

Варто додати, що кризовим менеджером називають людину, яка приходить в компанію або організацію у кризовий момент для того, щоб врятувати її від банкрутства чи інших проблем, які загрожують колективу. 

"Дякую вищому керівництву за довіру і можливість отримати новий керівний досвід. Дякую команді. Ви справжні профі! 177 етерів, 15 брифінгів, 19 інтерв'ю і кілька кадрових перестановок, зміна політики взаємодії та діалог — такими для мене були ці 45 діб", — написав він.

Раніше, а саме 22 квітня, Плетенчука було призначено речником Сил оборони Півдня України. На цій посаді він замінив Наталію Гуменюк.

Нагадаємо, 5 червня Плетенчук повідомляв, що у Москви немає альтернативи Керченському мосту, адже від його функціонування залежить військова логістика окупаційної армії. Залізниця, яку росіяни будуть уздовж північного узбережжя Азовського моря, недобудована.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.06.2024 09:33