Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Поблизу Дніпра прогриміли вибухи: Повітряні сили повідомляли про запуск ворожих ракет

У неділю ввечері, 25 лютого, російська армія запустила ракети по території України. Внаслідок ворожої атаки поблизу Дніпра пролунали вибухи.

Про це повідомили у Telegram-каналі Повітряні сили Збройних сил України. За інформацією військових, Росія, ймовірно, запустила у напрямку Дніпра ракети типу Х-59.

За даними "Суспільного", у передмісті Дніпра було чути звуки, схожі на вибухи. У цей час в області та місті оголошено повітряну тривогу. Наразі невідомо, чи є постраждалі внаслідок атаки РФ.

Станом на 21:48 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

Мапа повітряних тривог станом на вечір 25 лютого

Мапа: alerts.in.ua

Нагадаємо, вночі 25 лютого війська країни-агресорки атакували Україну 18 ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". В результаті протиповітряного бою знищено 16 "шахедів" у межах Полтавської, Київської, Хмельницької, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей. Внаслідок ворожих атак у Хмельницькій області пошкоджено об'єкт інфраструктури.

Також російські окупанти вночі 25 лютого завдали ударів по Костянтинівці Донецької області. Внаслідок атаки поранено одну людину та зафіксовано низку руйнувань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 21:51