Фото: Instagram Роберто

Подякували російським уболівальникам: зірки "Барселони" потрапили в гучний скандал

Футбольний клуб "Барселона" вляпалась в гучний скандал. Двоє гравців каталонської команди записали відеозвернення з подякою до російських шанувальників "синьо-гранатових".

Футболісти "Барселони" Алекс Бальде та Серхі Роберто знялися у ролику для офіційного транслятора матчів чемпіонату Іспанії в Російській Федерації, яка вже понад рік воює в Україні.

У відеоролику Бальде та Роберто подякували вболівальникам з Росії за підтримку, а також привітали їх із завоюванням титулу чемпіонів іспанської Прімери.

"Великий привіт усім вболівальникам "Барселони" в Росії! Скоро побачимося!" — сказав Бальде.

"Дорогі вболівальники з Росії! Дуже дякую за вашу підтримку та енергію! Ви також частина цієї перемоги! Сподіваюсь, що разом ми виграємо ще багато титулів!" — додав Роберто у скандальному зверненні.

Варто відзначити, що "Барселона" достроково стала чемпіоном Іспанії сезону-2022/23. Для каталонців це 27-ме чемпіонство в історії, а також перше під керівництвом Хаві, який очолив каталонський клуб 2021 року.

Нагадаємо, футбольний клуб "Ворскла" розірвав контракти з півзахисником Андрієм Кравчуком та голкіпером Іваном Пономаренком. Обидва виступали за команди з Росії та окупованого Криму під час російсько-української війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.05.2023 20:18