Фото: Pixabay

Потеплішає, але є нюанс: прогноз погоди на четвер від народного синоптика

У четвер, 22 лютого, в Україні значно потеплішає, місцями очікується до +11°C. Однак, буде вітряно, а подекуди накрапатиме дощ.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на сторінці у Facebook.

За її словами, найтепліше буде на Заході — +7…+11°C, а найхолодніше на Сході — +1…+4°C. На решті території протягом дня очікується від +4°C до +8°C, в Криму до +10°C. Вітер південно-західний, поривчастий.

На Півночі країни, у Харківській, Луганській та поблизу Карпат очікуються опади. На решті території — без істотних опадів, на Півдні із сонячними проясненнями.

У Києві в четвер місцями невеликий дощ, поривчастий південно-західний вітер. Протягом дня синоптик прогнозує до +6…+9°C.

"До кінця тижня в Україні стане ще тепліше, вихідними передбачається +8...+14°C. Проте наступний тиждень знову трохи знизить градуси. Шапки, теплі куртки та рукавиці тримаємо неподалік", — зазначила Діденко.

 прогноз погоди на 22 лютого

Скріншот із Facebook / tala.didenko

Додамо, що згідно з інформацією від "Укргідрометцентру" у четвер, 22 лютого, очікується помірна сніголавинна небезпека (2 рівень) на високогiр'ї Iвано-Франкiвської та Закарпатської областей.

сніголавинна небезпека 22 лютого

Скріншот із facebook / lavyny.official

Нагадаємо, раніше ми публікували місячний календар стрижок на лютий 2024 року, який допоможе обрати сприятливі дні для зміни зачіски.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 22.02.2024 04:29