Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Поїздка Зеленського до Ізраїля під загрозою: у чому причина

Візит українського президента Володимира Зеленського до Ізраїля наразі під загрозою. Це сталось внаслідок витоку інформації щодо його майбутньої поїздки.

Про це повідомляє The Times of Israel. За даними українського дипломата, Зеленський і справді планував відвідати Ізраїль, однак витік інформації про його поїздку поставив її під загрозу.

"Він хотів, щоб поїздка була публічною, коли він ступить на ізраїльську землю. Він дуже розчарований", — сказав дипломат.

Видання наголошує, що Володимир Зеленський й прем'єр-міністр Біньямін Нетаньягу не відвідували країни один одного з початку повномасштабного вторгнення терористів на територію України. З огляду на те, що Росія приймає у себе представників ХАМАСу і вносить в ООН резолюції проти Ізраїлю, Єрусалим, можливо, пересуне "стрілку годинника" ближче до Києва.

Раніше повідомлялось, що президент України Володимир Зеленський може відвідати Ізраїль із робочим візитом вже на початку наступного тижня. Ймовірно він відбудеться у понеділок, 6 листопада.

Нагадаємо, раніше The Times of Israel повідомляв, що Ізраїль відповів відмовою на запит Офісу президента щодо прохання про офіційний візит Володимира Зеленського до цієї країни. Український президент висловив підтримку ізраїльському народу після нападу бойовиків ХАМАСу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 05.11.2023 11:43