Фото: Офіс президента

Посилення ППО: Зеленський назвав регіони, де бракує систем протиповітряної оборони

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна працює над посиленням захисту українського неба від російських обстрілів. Наразі цим питанням активно займаються наші дипломати.

Відповідну заяву президент зробив під час вечірнього відеозвернення.

Гарант зауважив, що на сьогодні не всю інформацію, яка стосується протиповітряної оборони України можна розголошувати публічно. Проте наша держава постійно стає сильнішою, а можливості нашої ППО збільшуються. Президент також наголосив, що попри активну роботу у даному напрямку наразі все ж є регіони, у яких не вистачає систем ППО.

"Звичайно, це ще не сто відсотків захисту. Багато роботи попереду. Такі міста, як Харків, такі регіони, як Донецька область й Запоріжжя, потребують більше систем, більше безпеки. Це завдання є в усіх наших дипломатів, у всієї нашої держави", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, 16 листопада президент України Володимир Зеленський виступив на саміті Парламентської асамблеї організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС). Він наголосив, що Україна змогла перехопити в Росії ініціативу в Чорному морі та створити такі безпекові умови, які змушують агресора тікати зі східної частини акваторії та намагатися сховати військові кораблі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.11.2023 20:15