Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Посилити оборонні й атакувальні дії: Зеленський розповів, що сьогодні обговорювали на Ставці

У п’ятницю, 9 серпня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Учасники, зокрема, обговорювали дії Збройних сил України на напрямках, звідки Росія завдавала ударів.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своїх соціальних мережах.

"Провів сьогодні Ставку. Відбулася ґрунтовна доповідь головкома Сирського. Щодо нашого захисту на фронті — усі напрямки. Покровський, Торецький, Харківський — усі. Також провели аналіз і наших активних дій", — зазначив він.

Український президент додав, що також сьогодні відбулися доповіді Служби зовнішньої розвідки та Головного управління розвідки щодо перспектив найближчого часу, можливостей і завдань, які є у держави-терориста.

"Ми працюємо над подальшим обмеженням Росії вести цю війну. Зокрема, була доповідь щодо наших далекобійних дронів. Щодо застосування — доповідав керівник СБУ Малюк. Дякую, хлопці, дякую за влучність! І нарощуємо цю спроможність. Це в нас уже реальна стратегічна галузь "оборонки" — галузь, яка працюватиме на Україну завжди", — розповів Зеленський.

За його словами, доповідав на Ставці й командувач Повітряних сил — щодо зміцнення нашої ППО. Міністр внутрішніх справ Клименко розповідав про безпекову підготовку наших шкіл до нового навчального року.

"Ми допомагаємо обласній владі, місцевій — громадам, щоб в усіх громадах, де це можливо, діти змогли піти в школу офлайн", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, декілька днів тому президент Володимир Зеленський розповідав, що за минулий місяць Збройні сили України використали на фронті більше безпілотників, ніж країна-агресорка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2024 19:56