Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Саме те, що потрібно зараз": Зеленський розповів про три результативні доповіді Сирського

У четвер, 8 серпня, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський тричі доповідав про ситуацію на фронті. Ці доповіді стали результативними для держави.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Сьогодні відбулося вже три доповіді головкома Сирського — доповіді результативні. Саме такі, які потрібні нашій державі зараз", — зазначив він.

Український президент висловив вдячність кожному воїну, солдату та командиру, які забезпечують захист українських, позицій і виконання завдань нашої оборони.

"Українці вміють досягати своїх цілей. І це не ми вибрали досягати цілей у війні. Росія принесла війну на нашу землю та повинна відчувати, що нею зроблене. Ми ж прагнемо якнайшвидше досягати своїх цілей у мирний час — за умов справедливого миру. І це буде", — наголосив він.

Український президент додав, що також відбулася доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо постачання озброєнь і техніки нашій армії.

"Ми працюємо над тим, щоби постачання залишалося незмінно вчасним. Доповідав сьогодні також керівник СБУ Василь Малюк — про наші операції та про делікатну роботу СБУ, яка захищає українців — захищає від російських диверсій і спроб замахів усередині нашої держави", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні до Верховної Ради внесено законопроект, який передбачає запровадити підстави для позбавлення українського громадянства. Його ініціював президент країни Володимир Зеленський, який пропонує позбавляти українців громадянства за участь у війні на боці Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.08.2024 19:50