Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Ми стаємо сильнішими": Зеленський розповів про низку важливих кроків для ЗСУ

Упродовж середи, 7 серпня, президент Володимир Зеленський провів низку важливих нарад із посадовцями. На них обговорили важливі кроки та заходи для посилення спроможностей Збройних сил України.

Про це Володимир Зеленський повідомив під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Говорив сьогодні з головкомом Сирським щодо наших дій, наших кроків. Деталі — згодом. Провів нараду й із міністром оборони Умєровим щодо нашої ракетної програми — практичної реалізації. Це те, в чому ми стаємо сильнішими", — зазначив він.

За його словами, відбулося й декілька важливих нарад із нашими урядовцями.

"Передусім ми готуємо запуск "Армії+" — нового нашого цифрового досягнення, яке однозначно спростить повсякденні задачі для більшості командирів Сил оборони України. Згодом — для кожного воїна. Вже скоро все ми це представимо", — запевнив український президент.

Він також додав, що з урядовцями обговорили декілька напрямків нової соціальної підтримки наших людей. Такої підтримки, яка дає можливості й для нового бізнесу в Україні, нових робочих місць, і щодо підтримки сімей.

"Ми повинні пам’ятати, що вже зараз, захищаючи нашу державу, ми визначаємо, яким буде життя в Україні після цієї війни. Максимум захисту й безпеки для наших людей і якомога більше можливостей. Можливостей жити й працювати в Україні. Вже зараз це все готуємо", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський підписав закон щодо продовження терміну дії воєнного стану. Очільник держави також продовжив термін проведення загальної мобілізації на 90 днів — до 9 листопада.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.08.2024 20:19