Фото: Генштаб ЗСУ

Повітряні сили показали нічну бойову роботу та збиття ворожих "шахедів" на Півдні України (відео)

Військовослужбовці Повітряних сил показали напружену бойову роботу у ніч на 19 вересня. Російські загарбники атакували нашу країну "шахедами" на Півдні України.

Відповідне відео Повітряні сили Збройних сил України оприлюднили у своєму Telegram-каналі.

Військові повідомили про дев’ять збитих ударних безпілотників Shahed-136/131, які собі в актив записали воїни зенітної ракетної Херсонської бригади. 

"Зокрема, три збиті "шахеди" в доробку мобільної вогневої групи Ярослава (на фото). Продовжуємо бити ворога!" — додали військові у своєму повідомленні.

Нагадаємо, 7 вересня у Латвії розбився російський військовий безпілотник. Інцидент стався в Резекненському краї на Сході країни. Президент Едгарс Ринкевичс заявив, що на подібні інциденти з ворожими дронами необхідна колективна реакція світу, адже "кількість таких інцидентів на східному фланзі НАТО зростає".

Також 26 серпня, під час масованої ракетної атаки російських окупантів, повітряний простір Польщі порушив невідомий об'єкт. Пошуки дрона тривали декілька днів, але жодних слідів виявлено не було.

За даними Центру протидії дезінформації, російські ударні безпілотники все частіше залітають у повітряний простір країн НАТО. Таким чином ворог намагається дестабілізувати ситуацію у світі та налякати населення.

Своєю чергою 19 вересня міністр закордонних справ України Андрій Сибіга закликав Румунію збивати російські ударні безпілотники, які загрожують її території.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2024 20:45