Фото: ДПСУ

Прикордонники з квітами та обіймати зустріли олімпійських чемпіонів Харлан та Хижняка: зворушливі відео

Вночі 10 серпня українські прикордонники зустріли чемпіона Олімпіади-2024 у боксі прикордонник Олександра Хижняка та чемпіонку світу з фехтування на шаблях Ольга Харлан. Спортсмени повернулися додому після змагань у Парижі.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

Зокрема, Олександра Хижняка зустріли у пункті пропуску "Ягодин" прикордонники Волинського загону. Охоронці кордону першими на рідній землі привітали спортсмена з перемогою. Чемпіон підписав для прикордонників рукавиці та футболку.

Водночас фехтувальницю Ольгу Харлан в Україні зустрічали прикордонники Мукачівського прикордонного загону. У пункті пропуску "Лужанка" охоронці кордону привітали з черговою перемогою володарку шести олімпійських медалей і чотириразову чемпіонку світу в цьому виді спорту. 

Своєю чергою Харлан подякувала прикордонникам за теплий прийом та підписала прапор для ДПСУ.

Нагадаємо, український боксер Олександр Хижняк став олімпійським чемпіоном. У фінальному бою "Полтавський танк" переміг представника Казахстану Нурбека Оралбая. Це третя золота медаль для збірної України. Раніше на найвищу сходинку п'єдесталу сходили жіноча команда шаблісток на чолі з неперевершеною Ольгою Харлан і наша стрибунка у висоту Ярослава Магучіх.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.08.2024 12:20