Фото: ДПСУ

Прикордонники збили ворожий "Шахед" на Сумщині: ефектні фото

Під час чергової російської атаки України безпілотниками на Сумщині 15 вересня прикордонники збили ворожий ударний дрон типу "Шахед". Він не здетонував під час падіння.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У ДПСУ зазначили, що на одному з напрямків державного кордону прикордонний наряд зафіксував політ баражуючого боєприпасу типу "Шахед". Охоронці кордону відкрили вогонь з усієї наявної стрілецької зброї, в результаті чого БпЛА було збито. 

"Згодом, з настанням світлої пори доби, за результатами пошуку виявлено БпЛА типу "Шахед", який не здетонував під час падіння", — йдеться у повідомленні прикордонників.

Прикордонники збили російський "Шахед" 15 вересня

Прикордонники збили російський "Шахед" 15 вересня

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, через наліт дронів вночі 16 вересня на Київщині внаслідок падіння уламків збитих безпілотників поранення отримала місцева жителька. До того ж у регіоні через рашистський обстріл пошкоджено п'ять автомобілів та п'ять приватних будинків. У них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи. В чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки.

Також цієї ночі ворожі дрони долетіли й до столиці. Повітряну тривогу у Києві оголосили близько другої ночі й тривала вона близько трьох з половиною годин. На Київ російські ударні безпілотники прямували з різних напрямків і різними групами.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що від початку вересня війська країни-агресорки атакували Україну понад 600 ударними дронами-камікадзе типу "Шахед".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2024 18:57