Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Пріоритети наші зрозумілі": Зеленський провів тривалу нараду щодо планів України на рік

Україна планує повністю реалізувати рішення про відкриття переговорів. Окрім того, завданням української влади є належна підготовка переговорних рамок із Євросоюзом.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Провів тривалу нараду щодо наших планів на цей рік у відносинах з партнерами в Євросоюзі та в НАТО. Наша комунікація, наші внутрішні зміни, кроки у відносинах, на які розраховуємо. Також і непублічна робота з партнерами. Чітко формулюємо завдання", — наголосив він.

Український президент оприлюднив учасників наради, серед яких, зокрема, голова Верховної Ради, голова уряду, профільна віце-премʼєр-міністр, міністр закордонних справ, міністр оборони та його перший заступник, міжнародники Офісу президента та голова Офісу президента.

Він також зазначив, що пріоритети є зрозумілими: повністю реалізувати рішення про відкриття переговорів, підготувати нашу переговорну рамку з Євросоюзом, також виробити таку систему відносин і комунікації з членами Альянсу, щоби кожна держава, кожен лідер на сто відсотків відчували, що разом з Україною НАТО стане значно сильнішим.

"Дякую кожному в Україні, хто додає сили нашій державі, хто зміцнює наші позиції, наших воїнів і весь український народ. Слава Україні!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні ж Зеленський виступив на щорічній національній конференції Швеції "Суспільство й оборона". Він заявив: щоби вберегти Європу від Росії у військовому плані, є тільки одне рішення. Тому Україна пропонує працювати разом і спиратися на найкращу зброю та техніку, які є у світі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.01.2024 18:54