Фото: "ПриватБанк"

"ПриватБанк" запровадив новий спосіб зняття готівки за кордоном

Відтепер при розрахунку в торговій мережі за кордоном карткою Mastercard від "ПриватБанку", у разі необхідності можна отримати готівку прямо на касі, а не шукати банкомат. Здійснюючи покупку в магазині, потрібно запитайте у касира, чи доступна послуга у даній торговій точці.

Про це повідомила прес-служба банку.

Член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко поінформував, що "ПриватБанк" у співпраці з Mastercard першим серед українських банків запустив таку послугу, яка дозволяє клієнтам за кордоном знімати готівку без додаткових комісій іноземних банків-еквайєрів.

"Покупка з видачею готівки завдяки "ПриватБанку" стала дуже популярним в Україні сервісом, який доступний у всіх провідних торгівельних мережах і їм охоче користуються жителі більшості українських міст. Відтепер звично отримувати готівку на касі українці можуть і за кордоном", — зазначив він.

У прес-службі банку зазначили, що на сьогодні клієнти банку найчастіше знімають готівку на касі у Німеччині в мережах Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma, GLOBUS Markthalle та у Польщі — в Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan, Zabka. Сервіс також працює в інших країнах ЄС, Великобританії, Австралії.

Варто зазначити, що клієнти "ПриватБанку" можуть перевипустити діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку в "Приват24" та безкоштовно замовити міжнародну доставку платіжних карток. Така послуга вже доступна в 45 країнах світу.  

Нагадаємо, на початку жовтня наглядова рада "ПриватБанку" обрала нового керівника. Ним став шведський банкір Мікаель Бьоркнерт. Раніше цю посаду обіймав Герхард Бьош. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 23.10.2024 16:39