Фото ілюстративне зі соцмереж

У "ПриватБанку" з'явилася нова послуга для мешканців прифронтових регіонів

Мешканці прифронтових територій України, які є клієнтами "ПриватБанку", зможуть отримувати банківські послуги за допомогою мобільного банкомату.

Про це повідомили на офіційній сторінці банку.

"ПриватБанк" запустив проект унікального в Україні мобільного банкомату. Він буде обслуговувати клієнтів там, де немає доступу до банківської інфраструктури та навіть в умовах відсутності електрики та зв’язку.

За словами, члена правління "ПриватБанку" з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, окрім видачі готівки, ресайкл модель банкомату дозволяє отримувати майже всі доступні банківські послуги. Йдеться про платежі та перекази, оформлення депозитів, погашення кредитів, страхування тощо. Фахівці банку, що працюватимуть з мобільним банкоматом, завжди допоможуть клієнтам здійснити необхідні послуги.

"Нашим головним пріоритетом є впровадження стратегії безбар’єрності, і новий мобільний банкомат "ПриватБанку" має усе необхідне для надання банківських послуг там, де не працює жоден інший банк — насамперед для мешканців прифронтових регіонів. Наші клієнти безпечно та в зручному, наскільки це можливо, форматі зможуть отримувати зарплатню, соціальні виплати, перекази, депозити та інше",  зазначив посадовець.

Мобільний банкомат на базі інкасаторського авто обладнано за сучасними стандартами безпеки клієнтів та співробітників банку, оснащено системами захисту, комфорту та відеоспостереженням. Він зможе працювати в автономному режимі майже добу.

Нагадаємо, Національний банк України та Міністерство цифрової трансформації запускають спільний проект, який значно спростить обмін документами між банками, їхніми клієнтами та власниками державних реєстрів. Відтепер послуги для громадян, які надаються банками, стануть доступнішими та зручнішими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 26.06.2024 04:28