Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

"Проблеми вже давно": в українській розвідці розповіли про стан здоров'я Путіна

Російський диктатор Володимир Путін має проблеми зі здоров'ям. Але інформація про його смерть, яку нещодавно активно поширювали в мережі, не відповідає дійсності.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Міноборони Андрій Юсов в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Проблеми зі здоров'ям у російського диктатора були давно. Це не секрет, і такі дані підтверджували різні джерела", — сказав розвідник.

Юсов також прокоментував інформацію про нібито смерть Путіна, яка з'явилася у деяких анонімним російських Telegram-каналах ввечері 26 жовтня. У мережі також повідомляли, що у Росії, мовляв, готують державний переворот.

"Але, на жаль, та інформація, яку поширювали останнім часом з російських анонімних джерел, не перевірена й орієнтована передусім на внутрішню російську аудиторію з певними цілями", — сказав Юсов.

Як відомо, в інформаційному просторі регулярно з’являються повідомлення про нібито серйозні хвороби російського диктатора. Також у мережі постійно повідомляють, що Путін уникає виходів у світ, а на публіці нібито з'являються його двійники.

Нагадаємо, раніше Юсов заявляв, що інформація про нібито смерть російського диктатора Володимира Путіна є інструментом впливу на самого очільника Кремля. Відповідні вкидання є проявом внутрішніх протистоянь у Російській Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.11.2023 10:33