Фото: Андрій Юсов. Джерело – "АрміяInform"

Кому вигідні вкиди про смерть Путіна: роз'яснення української розвідки

Інформація про нібито смерть російського диктатора Володимира Путіна є інструментом впливу на самого главу Кремля. Відповідні вкидання є проявом внутрішніх протистоянь у Російській Федерації.

Таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі "Радіо NV".

Він наголосив, що такі чутки — це інструмент впливу на Путіна, адже "язик" Кремля Дмитро Пєсков був змушений реагувати й спростовувати цю інформацію.

"Це внутрішня історія для РФ і російського населення. Путіну це мало допомагає, тому що в Росії багато прихильників конспірологічних теорій. Внутрішнє протистояння в Росії продовжується, воно проявляється і в таких інформаційних кампаніях", — запевнив Юсов.

Представник розвідки наголосив, що такі кампанії є "корисним об'єктом для спостереження".

"Головна запорука продовження таких процесів — наші успіхи на фронті, посилення санкцій та єдність союзників. Цим вкидом хотіли перевірити реакцію населення та еліт", — додав Андрій Юсов.

Варто додати, що ввечері 26 жовтня, у Telegram-каналах з'явилася інформація про те, що російський диктатор Володимир Путін нібито помер. Проте вже у п'ятницю, 27 жовтня, глава РФ з’явився на засіданні Ради безпеки.

Нагадаємо, за даними видання Newsweek, Кремль має трьох кандидатів, які стануть наступниками нинішнього диктатора Володимира Путіна. Також джерело зазначило, що російський президент пройшов серйозне лікування від онкологічного захворювання у березні 2022 року. Тому наразі навіть під час закордонних поїздок його заміняє двійник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 01.11.2023 15:49