Фото: pixabay

Прохолодно, але майже без опадів: що чекати від погоди у суботу

У суботу, 19 жовтня, в Україні очікуються малохмарна погода майже без опадів. Проте у деяких регіонах прогнозують туман та вітер. 

Про це повідомив народний синоптик Ігор Кібальчич, пише Meteoprog.com.

За його словами, завдяки впливу потужного та малорухомого антициклону Werner на вихідні на більшій частині території України переважатиме малохмарна погода з прохолодними ночами та північним вітром. Місцями спостерігатимуться тумани.

У західних областях очікується малохмарна погода, без опадів. Вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря становитиме +8…+13°С.

У північних регіонах прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря коливатиметься в межах +7…+12°С.

У центральних областях буде хмарна погода із проясненнями, переважно без опадів, лише у Полтавській та Дніпропетровській областях пройдуть невеликі дощі. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря очікується в межах +6…+11°С.

У південній частині країни подекуди пройдуть невеликі, у Криму помірні дощі. Без опадів буде лише в Одеській та Миколаївській областях. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме +7…+12°С.

У східних областях прогнозується хмарна та прохолодна погода. Пройдуть дощі, подекуди помірні. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря буде +4…+9°С.

Нагадаємо, 16 жовтня, у Карпатах гору Піп Іван засипало снігом. На вершині фіксують зниження температури повітря до -6°C та сильний вітер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.10.2024 05:40