Фото: "Фокус"

Пропагандистів знову спіймали на брехні про знищення танка Leopard

Росіяни продукують фейки, що начебто знищили танк Leopard. Пропагандисти на фоні відсутніх успіхів на фронті намагають масово дезінформувати.

Фейки розвінчали в українських соцмережах.

Вони заливають фото зроблене у серпні 2022 року, на якому знищений російський танк. Пропагандисти просто взяли фото власного танка, прифотошопили вежу турецького Leopard підбитого у Сирії.

фейкове знищення танка Leopard

Фото: соцмережі

Нагадаємо, російські Telegram-канали опублікували фото, де нібито "зухвалий боєць із позивним "Шустрий" цілиться в танк Leopard "під Вугледаром". Насправді це ліванський військовий, якому за допомогою фотошопу "причепили" російський шеврон, цілиться в танк Merkavа. 

Російські пропагандисти запустили у мережі нову хвилю інформаційно-психологічної операції. Цього разу ворог поширює дезінформацію щодо загрози хімічної атаки у великих містах та в більшості областей України.

Раніше ворог поширював дезінформацію, що українська влада розкрадає гроші міжнародних партнерів. Також рашисти розганяють фейки, що українським захисникам нібито через дії влади "досі не вистачає ресурсів".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.06.2023 14:29