Фото: Державна прикордонна служба

Пропонував хабар прикордоннику: на Закарпатті на "гарячому" затримали зловмисника (фото)

Чоловік намагався підкупити працівника Державної прикордонної служби. Його затримали на "гарячому".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

За матеріалами слідства, офіцери відділу внутрішньої і власної безпеки Чопського загону спільно з Державним бюро розслідувань затримали місцевого жителя при спробі підкупу прикордонника.

"За 300 доларів громадянин хотів домовитися про сприяння в незаконному перетині українсько-словацького кордону плюс – по дві тисячі доларів за кожне вдале незаконне переправлення. Хабародавця затримали. Тривають слідчі дії", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко заявляв, що за час великої війни українці понад 800 разів пропонували прикордонникам хабарі, аби незаконно покинути країну. Загальна сума пропозицій становить приблизно три мільйони гривень.

Раніше на Буковині правоохоронці затримали групу злочинців, які налагодили канал переправлення ухилянтів до Молдови з щомісячним прибутком у 100 тисяч доларів США.

Правоохоронці встановили, що до групи входили мешканці Чернівців та Чернівецької області. Вони налагодили канал нелегального виїзду ухилянтів з території Буковини до Республіки Молдови. Зокрема, за грошову винагороду систематично переправляли чоловіків за кордон поза межами офіційних пунктів пропуску.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.11.2023 11:34