Фото: росЗМІ

Путін планує здійснити візит до однієї із країн Азії: чи зможуть його там затримати

Російський диктатор Володимир Путін готується здійснити робочий візит до В'єтнаму.

Про це повідомив прес-секретар очільника Кремля Дмитро Пєсков.

Він наголосив, що наразі триває підготовка до поїздки. Водночас дату ймовірного візиту рупор кремлівського диктатора не уточнив.

"Підготовка візиту справді ведеться. Про терміни повідомимо своєчасно", — зазначив Пєсков.

Крім того, за словами Пєскова, Путін також отримав від керівництва КНДР запрошення відвідати країну з офіційним візитом.

Варто зауважити, що В'єтнам є прибічником і партнером України. До того ж влада В'єтнаму засудила російське повномасштабне вторгнення до  України, а також надає гуманітарну допомогу нашій державі.

Проте, В'єтнам не є підписантом Римського статуту, а це означає, що країна не зможе арештувати Путіна згідно з ордером Міжнародного кримінального суду.

Нагадаємо, 23 травня російський диктатор Володимир Путін здійснив дводенний візит до Білорусі. Російська пропагандистська агенція ТАСС повідомила, що російського агресора у Мінську зустрічав президент Білорусі Олександр Лукашенко. 

Водночас 24 травня під час спільної прес-конференції у Білорусі російський диктатор Володимир Путін та самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявили, що повноваження президента України Володимира Зеленського "закінчилися".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.05.2024 13:25