Фото: росЗМІ

Путін знову заговорив про завершення війни й вдався до нових погроз

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що війна проти України закінчиться тільки тоді, коли армія країни-агресорки досягне всіх своїх цілей. Зокрема, Путін і досі марить провести "денацифікацію" на території нашої держави та вигадує, що Одеса — російське місто.

Про це кремлівський диктатор заявив під час прес-конференції за підсумками року.

"Мир буде тоді, коли ми досягнемо своїх цілей. Українська влада не погодилася з тим, що потрібна денацифікація. А як же ні, коли нацист Бандера зведений у ранг національного героя? Коли керівник київської адміністрації на очах усього світу аплодує солдату СС? Питання денацифікації є актуальним. Все, що обіцяв Захід, — все Україна отримала. Але ми знищили", — сказав він.

Крім того, Путін заявив, що Україна вже нібито майже не виробляє зброї й скоро залишиться без допомоги Заходу.

"Тепер що стосується демілітаризації — ну, не хочуть домовлятися, ну, що ж — ми тоді змушені вживати інших, зокрема військових, заходів. Сьогодні Україна майже нічого ж не виробляє. Ну, намагаються щось там ще зберегти, але все привозять — вибачте за моветон — на халяву все привозять. Але ця халява може колись і закінчиться. І, судячи з усього, і закінчується помаленьку", — видав диктатор.

Він також вчергове повторив свої вигадки про те, що українці та росіяни "один народ" та назвав Одесу "російським містом". Водночас на переконання кремлівського диктатора, Україна нібито не має жодного стосунку до тимчасово окупованого Криму та Причорномор’я.

"У Туреччині знають, що усе Причорномор’я в результаті російсько-турецьких війн відійшло до Росії. До чого тут Україна? Жодного стосунку не має взагалі — ні Крим, ні взагалі все Причорномор’я. Одеса — взагалі російське місто. Ми ж знаємо про це, але понавигадували історичну нісенітницю", — вигадав Путін.

Нагадаємо, раніше російський диктатор Володимир Путін заявив, що на сьогодні у країни-агресорки нібито немає потреби мобілізувати до лав армії нових чоловіків. Путін зазначив, що у Росії вже було призвано 300 тисяч осіб, з яких 244 тисячі нібито перебувають на війні з Україною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.12.2023 13:26