Фото: скріншот з відео

Путін з'являється на публічних заходах виключно у бронежилеті, — ЗМІ

Російський диктатор Володимир Путін з 2023 року почав виходити на публіку виключно у бронежилеті. Таку рекомендацію він отримав від Федеральної служби охорони.

Як повідомляє The Moscow Times, посилаючись на власні джерела, на святковому параді на честь Дня перемоги, який пройшов 9 травня у Москві, Путін був у прихованому бронежилеті. 

До таких висновків дійшов і британський консультант з питань безпеки Джейд Міллер. Він пояснив, що Путін ходить досить скуто і на його пальто не видно природних складок при ходьбі. Отже, можна зробити висновок, що російський диктатор може носити бронежилет. 

The Moscow Times додає, що, окрім того, Путін помітно підіймає і поправляє плечі, що свідчить про дискомфорт від носіння жилета.

Раніше, а саме 2 червня, у британській розвідці повідомили, що у Кремлі активно усувають авторитетних командирів армії Російської ФедераціїЗазначається, що росЗМІ 21 травня 2024 року повідомили про затримання російського генерала Івана Попова, який командував 58-ю загальновійськовою армією. Його затримали та висунули звинувачення у шахрайстві та корупції, що пов’язані з продажем військових будівельних матеріалів.

"Як командувач армією, Попов загалом вважався висококомпетентним і, за словами російських військових оглядачів, був популярним серед російських військ. Його арешт, ймовірно, ще більше налякає російських військових і переконає його колег на вищих командних посадах, що лояльність і покора режиму та своєму начальству цінуються вище, ніж компетентність і харизма", — підсумовують у міноборони Британії.

Нагадаємо, 1 червня американський Інститут вивчення війни заявив, що Путін готує населення своєї країни до тривалої війни. Йдеться про повномасштабну соціальну та економічну мобілізацію населення Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.06.2024 01:36