Фото: прес-служба Прикордонної поліції Молдови

П'ятьох втікачів з України впіймали на кордоні з Молдовою

Під час виконання спеціальних завдань прикордонна поліція Молдови затримала групу із п'ятьох українців, які незаконно перетнули кордон. Їх доставили до пункту перевірки.

Відповідне повідомлення опублікувала прес-служба Прикордонної поліції Молдови.

Як зазначає молдовська сторона, група оперативного реагування негайно прибула на місце і здійснила дії з перехоплення відповідних осіб, а потім була доставлена ​​до штабу сектора для перевірки.

"За підсумками розслідування п'ятеро мігрантів було ідентифіковано як громадян України, і всі вони були прохачами притулку в Республіці Молдова", — йдеться у повідомленні польських прикордонників.

У відомстві також наголосили, що співробітники прикордонної поліції Північного регіонального управління розслідують справи з усіх юридичних аспектів з метою з'ясування обставин.

Нагадаємо, 13 червня на Одещині прикордонники затримали вантажівку. В її причепі виявили 41 чоловіка, які таким чином намагалися доїхати до кордону з Молдовою.

Раніше речник ДПСУ повідомляв, що за час воєнного стану викрито понад 480 злочинних груп, які займалися організацією незаконного перетину державного кордону. Він зауважив, що прикордонних щодня затримують людей, які намагаються перетнути західний кордон у незаконний спосіб.

Також у Чернівецькій області чоловіків, яких затримали на кордоні через спробу незаконного перетину, відправлятимуть одразу до територіальних центрів комплектування. Це робитимуть прикордонники разом із поліцейськими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 20.06.2024 21:44