Фото: Telegram-канал Олега Кіпера

Ракетна атака на Одесу: троє людей загинули, ще 15 поранені (фото)

Вранці 29 грудня російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі. Внаслідок атаки загинули троє людей.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За його словами, рашисти поцілили у житлові будинки. Троє одеситів загинули, ще 15 людей отримали поранення, серед яких двоє дітей — шести та восьми років. 

"Внаслідок атаки по Одесі є також влучання у триповерховий будинок. Рятувальники тільки що дістали з-під завалів тіло людини. Кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки зросла до трьох. Пошукові операції продовжуються. З житлової 17-типоверхівки ДСНС врятували 23 людини", — розповів Кіпер.

Також у місті внаслідок обстрілу пошкоджено ліцей. Зазначається, що на момент обстрілу дітей у навчальному закладі не було, адже у них канікули, а вчителі перебували в укритті.

Нагадаємо, у п'ятницю, 29 грудня, ворог завдав одного з наймасованіших повітряних ударів по території України. У столиці повітряна тривога оголошувалася тричі і сумарно тривала майже п'ять годин. Зазначається, що під час останньої тривоги столиця була атакована кількома десятками ракет різного типу. Вони заходили на місто хвилями і з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом було уражено понад три десятки повітряних цілей.

Також зранку 29 грудня рашисти знову масовано атакували Львів. Внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще восьмеро людей поранені. Також через ракетний удар у місті пошкоджено три школи та дитячий садок.

До того ж у Дніпрі вранці 29 грудня під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Є постраждалі та загиблі місцеві мешканці. Також зафіксовано влучання у пологовий будинок. Одна секція будівлі медзакладу повністю згоріла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 11:30