Фото ілюстративне Джерело: Pixabay

Ракетний удар по Луцьку: загинули троє людей

Вночі 15 серпня російські терористи завдали ракетного удару по Луцьку Волинської області. Внаслідок атаки троє людей загинули.

Про це повідомив голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Зазначається, що влучання відбулося в одне із підприємств промисловості в обласному центрі. На місці працюють усі відповідні служби. 

"На жаль, внаслідок влучання маємо жертви. Станом на зараз загинуло 3 осіб. Ще кілька постраждалих перебувають у лікарні", — йдеться у повідомленні.

У якому стані перебувають постраждалі, наразі невідомо.

Масована атака у ніч на 15 серпня

Про небезпеку цієї ночі військові попереджали ще 14 серпня ввечері. Тоді в акваторію Чорного моря було виведено російський фрегат "Адмірал Макаров", а в небо окупанти підняли стратегічну авіацію. Вже вночі у вівторок у Повітряних силах заявляли, зокрема, про пуски ворогом крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС із району Каспійського моря.

Протягом ночі вибухи лунали у Дніпрі, Запоріжжі, Хмельницькому, Луцьку, Слов'янську і в Краматорську. "Прильоти" зафіксовано у Дніпрі, Луцьку та Львові. Після 05:30 у регіонах почалися відбої тривог.

Нагадаємо, у Львові зафіксовано влучання у житлові будинки. Міський голова Андрій Садовий зауважив, що багато ворожих ракет протиповітряній обороні вдалося збити. Проте у місті все ж є "прильоти". У місцях влучання спахнули пожежі. Також одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 07:56