Фото: Андрій Єрмак

Ракетний удар по Полтавщині 28 серпня: загиблих стало більше

Внаслідок ракетного удару, якого ворог завдав по Полтавській області у ніч на 28 серпня, загинуло четверо людей. Працівники рятувальної служби знайшли ще одну жертву.

Про це заявив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. За його словами, на другу добу після ворожого обстрілу рятувальники знайшли тіло четвертої людини.

"Співчуваємо рідним та близьким невинних жертв терористичного акту росіян. Ворог обовʼязково буде покараний!" — йдеться у повідомленні.

Відомо, що уночі 28 серпня росіяни завдали ракетного удару по Миргородському району на Полтавщині. Удар прийшовся по селищу Гоголеве, триває пошуково-рятувальна операція. Виробничий цех промислового підприємства повністю зруйнований.

Гоголеве

Фото: Полтавська ОВА

Нагадаємо, у низці областей в ніч на 28 серпня оголошували повітряну тривогу через небезпеку завдання російськими окупантами ракетних ударів. У Дніпропетровській області працювала протиповітряна оборона. Внаслідок ворожої атаки влучання та руйнування зафіксовані у Кривому розі та на Полтавщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.08.2023 15:41