Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Рашисти атакують "шахедами" з Чорного моря: на Одещині працює ППО

У ніч на понеділок, 11 березня, російські загарбники випустили по Україні кілька груп ударних дронів-камікадзе типу "Шахед" з акваторії Чорного моря. Станом на зараз небезпеку оголошено для Одеси й області.

За інформацією Повітряних сил Збройних сил України, одна група безпілотників тримає північно-західний курс, тоді як нова — наближається до Одеси.

Сили оборони Півдня о 02:39 повідомляли про повітряний бій у межах Одеської області.

"Будьте в укриттях! Ворог атакує, ми працюємо! Не допомагайте ворогу! Не заважайте Силам оборони!" — наголошували військові.

Зазначимо, що кілька годин тому рашисти вдарили по Харкову "шахедами", у місті зафіксовано "приліт" по обʼєкту цивільної інфраструктури. Пошкоджено житлові будинки поруч.

Нагадаємо, ввечері у суботу, 9 березня, та вночі у неділю російські загарбники масовано обстрілювали Україну ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Протиповітряна оборона працювала у десяти областях. Захисникам вдалося збити 35 із 39 ворожих дронів. Вибухи лунали в Одесі, на Хмельниччині та Миколаївщині. У Вінницькій, Миколаївській та Одеській областях зафіксовані пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.03.2024 03:04