Фото: facebook.com/pressjfo.news

Рашисти готують диверсії на кордоні з Україною: що відомо

У район населеного пункту Тьоткіно, Курської області прибули елітні підрозділи Головного розвідувального управління Російської Федерації. Вони готуватимуть диверсії на кордоні з Україною.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними джерела, на кордоні з Україною, в смт Тьоткіно, Курської області Російської Федерації, підпілля зафіксувало розміщення елітних підрозділів, які підпорядковуються російському ГРУ.  Зокрема, за даними підпілля туди прибули групи спеціального призначення 3-ї окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Тольятті, Самарська область) та 22 окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Степовий, Ростовська область).

Зазначається, що основними завданнями спецпідрозділу ГРУ буде контрдиверсійна діяльність в прикордонній смузі після вдалих операцій партизан, проведення диверсій та підняття бойового духу у деморалізованих підрозділів збройних сил Російської Федерації вздовж кордону.

Раніше повідомлялось, що у Київській області військово-річковий дивізіон і підрозділи Сил територіальної оборони провели навчання зі знищення диверсійно-розвідувальних груп противника. Такі заходи проводили вперше.

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк заявив, що у Росії брешуть про знищення системи ППО Patriot в Україні, подаючи це як помсту за нібито український безпілотних над Кремлем. Проте запуск дронів у Москві — це справа рук росіян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.05.2023 14:35