У Києві створюють штаб територіальної оборони

28 ГРУДНЯ 2021 15:54

Через загрозу нападу Російської Федерації у Києві створюють штаб територіальної оборони. Як інформує Київська міська державна адміністрація (КМДА), система тероборони столиці має бути розгорнута найближчим часом. Наразі триває набір резервістів у бригаду.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на КМДА.

“Заяви і погрози Росії, скупчення військ агресора на кордонах нашої держави спонукають нас підготуватися до різних можливих сценаріїв подій. Зокрема, й до найгіршого. У нас має бути чіткий план дій у критичній ситуації, відпрацьовані координація і дії всіх служб та структурних підрозділів”, – цитує відомство мера Києва Віталія Кличка.

За інформацією КМДА, наразі триває набір резервістів у бригаду територіальної оборони Києва. У січні заплановано провести командно-штабні навчання територіальної оборони столиці.

Віталій Кличко також наголосив на необхідності особливої уваги до безпеки об'єктів критичної інфраструктури міста. Він додав, що наразі таких об'єктів у Києві понад 500. Їх у разі надзвичайної ситуації беруть під охорону різні відомства. Зокрема - Нацполіція, військові, підрозділи територіальної оборони.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: Названо найкращого тренера року України

Суспільство, 28.12.2021 15:54