Фото: Вікіпедія

Рашисти готують новий масований обстріл: Данілов назвав терміни

Російські загарбники можуть знову масовано атакувати Україну 23-24 лютого. Наші захисники готові відбивати атаки ворога. 

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов.

"Ми з вами починали говорити, що вони готуються і будуть намагатися 23-24 лютого зробити ще одну спробу масованої атаки. До цього треба спокійно ставитися. Ми до цього готові. Я думаю, що ми вже розуміємо, що таке атаки, після того, як "приймали" за один день 115-120 ракет", — розповів секретар РНБО.

Він додав, що українські сили Протиповітряної оборони впораються і з цим днем. 

"Так, буде важко, але ми все пройдемо", — запевнив посадовець.

Нагадаємоза прогнозами ЗСУ, Російська Федерація готує чергову масовану ракетну атаку на Україну. Окупанти можуть обстріляти нашу територію на річницю війни — 24 лютого.

Зазначимо, вночі 16 лютого в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Вибухи лунали у кількох областях. В Офісі президента зауважили, що російські загарбники змінили тактику атак на Україну — тепер ворог застосовує фальш-цілі.

Додамо, 12 та 14 лютого сили противника вже запускали по території України розвідувальний безпілотник та повітряні кулі з кутовими відбивачамиУ ЗСУ пояснили, що маршрут цих куль залежить від напрямку вітру. За допомогою таких об'єктів ворог сканує небо України й веде радіолокаційну розвідку простору.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2023 09:07