Фото: bastion.tv

Рашисти кинуть на вірну смерть непридатних до війни людей з окупованої Горлівки, — ЦНС

Російські загарбники мають намір провести мобілізацію на окупованій Горлівці. Загалом рашисти планують кинути на війну 500 людей, які мають обмежену та повну непридатність до військової служби.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"В росіян все більші проблеми з відновленням боєздатності підрозділів. У тимчасово окупованій Горлівці Донецької області росіяни планують чергову хвилю мобілізації місцевих мешканців", — йдеться у повідомленні.

Джерело зазначає, що в Горлівці близько 90 військовослужбовців російської армії, які перебувають на лікуванні в медичних установах міста будуть найближчим часом направлені до міста Урзуф. Там вони повинні пройти військово-лікарські комісії на предмет визначення придатності до подальшого проходження військової служби.

"Паралельно з цим окупанти в Горлівці отримали розпорядження щодо проведення чергової хвилі мобілізації в місті для поповнення складу підрозділів, які тимчасово виведені з зони ведення бойових дій у зв’язку з втратою боєздатності. Планується мобілізувати близько 500 осіб з тих категорій, які раніше отримали бронь за причин обмеженої або повної непридатності до військової служби", — пояснили у ЦНС.

Нагадаємо, військові Сил спеціальних операцій знищили групу рашистів на Бахмутському напрямку. Ймовірно, ліквідація відбулася у середу, 15 березня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 16.03.2023 16:01