Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС у Херсонській області

Рашисти обстріляли Херсон, поранили 102-річну жінку (відео)

У понеділок, 10 червня, російські окупанти знову обстріляли Херсон. Унаслідок ворожої атаки постраждала 102-річна жінка, яка перебувала на своєму подвір’ї.

Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

Правоохоронці зазначили, що при цьому в той момент, коли патрульні вирушили на допомогу, рашисти здійснили повторний удар.

"Разом із місцевими мешканцями правоохоронцям вдалося транспортували травмовану до службового авто та доправити її до лікарні. Наразі їй надають необхідну медичну допомогу", — йдеться в повідомленні.

Російські війська щодня атакують Херсон після того, як Збройні сили України повернули місто під свій контроль восени 2022 року. До того ж обстрілюють вони й житлові забудови й інші цивільні об’єкти, не гребуючи терористичними методами.

Зокрема, 8 червня росіяни скинули вибухівку з безпілотника на бригаду медиків, які поспішали на виклик. Унаслідок рашистської атаки постраждав водій. У водія діагностували вибухову травму та контузію. Фельдшер не постраждала. Обидвох евакуювали в безпечне місце.

Нагадаємо, що 21 травня війська країни-агресорки теж завдали ударів по Херсону. Ворог вгатив по багатоповерхівці. Внаслідок ворожої атаки постраждали троє мирних громадян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.06.2024 16:39