Рашисти обстріляли лікарню у Херсоні: поранено медсестру (фото, відео)

У неділю, 29 січня, російські загарбники обстріляли Херсон. Внаслідок прильоту по міській лікарні поранення отримала медсестра.

Про це повідомила прес-служба МОЗ.

"Обстріляно обласну клінічну лікарню Херсону. Поранена медична сестра", — йдеться у повідомленні.

До того ж за даними Херсонської ОВА окупанти гатили і по житлових районах міста. Влада міста повідомила про багатьох постраждалих та загиблих, але точна цифра наразі невідома.

"Ворог гатить по житлових кварталах міста. На цю хвилину відомо про багатьох постраждалих: поранених та загиблих. Херсонці, пройдіть до найближчого укриття або залишайтеся вдома, користуючись правилом двох стін, та в жодному разі не залишайтеся на вулиці",  — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 січня російські загарбники завдали удару по селу Кочубеївка Бериславського району Херсонської області. Внаслідок атаки одна людина загинула, ще троє поранені.

Додамо, 26 січня низці областей України вранці оголосили повітряну тривогу. Моніторингові групи повідомили про пуски ракет. За попередніми даними, було здійснено запуски ракет типу Х-101 з Каспійського моря. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що терористи випустили 30 ракет.

За даними Київської міської військової адміністрації, усі 15 крилатих ракет, які летіли на Київ, вдалося збити. Водночас у місті лунали вибухи — ракета влучила у нежитлову забудову. Загинув 55-річний чоловік.

Війна, 29.01.2023 15:53