Наслідки обстрілу села на Донеччині. Джерело: Донецька обласна прокуратура

Рашисти обстріляли село на Донеччині: семеро людей поранено, серед них — діти

У неділю, 16 червня, російські окупанти обстріляли село Нова Полтавка Краматорського району Донецької області. Внаслідок атаки семеро людей поранено, серед них є діти.

Про це повідомив відділ інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

"Російська армія вдарила по селу Нова Полтавка Краматорського району. Засіб ураження влучив по території приватного сектору", — йдеться в повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що внаслідок атаки окупантів на мирний населений пункт семеро сусідів отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості.

"Чотирьох жінок і чоловіка доставлено до лікарняного закладу. Також з осколковими пораненнями ушпиталено двох братиків чотирьох і семи років, які під час обстрілу перебували на подвір’ї житлового будинку. Усім постраждалим надається кваліфікована медична допомога", — додали в повідомленні.

Прокурори також зазначили, що серед пошкоджених об’єктів — приватні домогосподарства, автомобілі. Тип озброєння встановлюється.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 статті 438 Кримінального кодексу України)", — підсумували в Донецькій обласній прокуратурі.

Нагадаємо, що 14 червня російські терористи обстріляли Куп'янщину Харківської області. Внаслідок ворожого авіаудару загинула місцева мешканка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.06.2024 14:15