Фото ілюстративне. Джерело: Нацполіція України

Рашисти обстріляли Вовчанську громаду: загинула працівниця "Укрпошти"

У п’ятницю, 21 червня російські терористи атакували Вовчанську громаду в Харківській області. Унаслідок ворожого обстрілу загинула працівниця "Укрпошти", яка розвозила пенсії.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, під час перевезення та доставлення пенсій загинула працівниця пересувного відділення "Укрпошти" у Вовчанській громаді.

"Окупанти скоїли злочин сьогодні, близько 10 години ранку. Також поранено водія, який супроводжував жінку. У їхню машину влучив ворожий дрон", — написав керівник області.

Він уточнив, що потерпілий пішки дійшов до Бугаївки, де його побачили військові та госпіталізували до Харкова.

Однак зараз до місця загибелі немає доступу через інтенсивні обстріли.

Як відомо, понад місяць тому росіяни розпочали наступ на півночі Харківської області та частково просунулися у Вовчанську. Війська країни-агресорки через масштабні втрати готуються перекинути сюди морпіхів із Тихоокеанського флоту. За майже півтора місяця боїв за Вовчанськ російські загарбники зазнали масштабних втрат. Зокрема, на цьому напрямку знищено 4 000 окупантів.

Нагадаємо, минулого тижня речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин розповідав, що, попри залучені сили та засоби, російські окупанти фактично "загрузли" у Вовчанську на Харківщині. Хоча там і надалі тривають бойові дії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.06.2024 22:16