Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Росіяни "загрузли" у Вовчанську та проводять безуспішні вуличні перестрілки, — ОСУВ "Хортиця

Війська країни-агресорки попри залучені сили та засоби фактично "загрузли" у Вовчанську на Харківщині. Там тривають бойові дії.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин у коментарі "Укрінформу".

"У Вовчанську противник загруз, попри залучені сили та засоби, які постійно поповнює за рахунок підрозділів з інших напрямків. У Вовчанську ворог веде безуспішні вуличні перестрілки", — зазначив речник.

Посадовець наголосив, що російські окупанти не змінюють тактику і продовжують кидати свою піхоту під вогонь української артилерії. До того ж ворог намагається здійснювати переміщення підрозділів, які належать 11-му армійському корпусу РФ.

Натомість Збройні сили України продовжують укріплювати позиції та оборонні рубежі та здійснюють заходи з посилення стійкості оборони.

Речник ОСУВ "Хортиця" додав, що на Харківському напрямку від початку цієї доби ворог двічі безуспішно атакував позиції підрозділів Сил оборони в районах Глибокого та Тихого. 

Нагадаємо, раніше заступник командира батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Олесь Маляревич повідомляв, що окупанти намагаються відновити втрачені позиції на Харківському напрямку. Зокрема, в район Вовчанська підтягнули мотострілецький полк.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.06.2024 14:54